'Gönül Belediyeciliği' Yüreğir'de

SİYASET 11.10.2020 - 10:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1545+ kez okundu.
 

'Gönül Belediyeciliği' Yüreğir'de

Her daim Yüreğirlinin yanında olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "'Memleket İşi Gönül İşi' sloganıyla çıktığımız yolda söz verdiğimizi gibi Yüreğirli hemşehrilerimizi asla yalnız bırakmadık.

'Gönül Belediyeciliği' Yüreğir'de Görev süresinde 1 yılı geride bırakan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir özellikle küresel salgınla mücadelede gösterdiği başarılı performansı ile vatandaşların takdirini topladı. Her daim Yüreğirlinin yanında olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "'Memleket İşi Gönül İşi' sloganıyla çıktığımız yolda söz verdiğimizi gibi Yüreğirli hemşehrilerimizi asla yalnız bırakmadık. 'Gönül belediyeciliği' anlayışı ile 1 yılı geride bıraktık, her daim vatandaşlarımızın kapısını çaldık, onlarla beraber olduk. Hedefimiz; hizmetlerimizle çıtayı daha da yükseltmektir" dedi. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir görev süresinde 1 yılı geride bıraktı. Söz verdiği gibi her daim halkla iç içe olan Başkan Kocaispir özellikle korona virüs ile mücadelede uyguladığı başarılı çalışmalarla vatandaşların takdirini topladı.
Her daim Yüreğirlinin yanında olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "'Memleket İşi Gönül İşi' sloganıyla çıktığımız yolda söz verdiğimizi gibi Yüreğirli hemşehrilerimizi asla yalnız bırakmadık.

'Gönül Belediyeciliği' Yüreğir'de

Görev süresinde 1 yılı geride bırakan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir özellikle küresel salgınla mücadelede gösterdiği başarılı performansı ile vatandaşların takdirini topladı.

Her daim Yüreğirlinin yanında olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "'Memleket İşi Gönül İşi' sloganıyla çıktığımız yolda söz verdiğimizi gibi Yüreğirli hemşehrilerimizi asla yalnız bırakmadık. 'Gönül belediyeciliği' anlayışı ile 1 yılı geride bıraktık, her daim vatandaşlarımızın kapısını çaldık, onlarla beraber olduk. Hedefimiz; hizmetlerimizle çıtayı daha da yükseltmektir" dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir görev süresinde 1 yılı geride bıraktı. Söz verdiği gibi her daim halkla iç içe olan Başkan Kocaispir özellikle korona virüs ile mücadelede uyguladığı başarılı çalışmalarla vatandaşların takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.