İyiler sahada milletle buluşuyor.

GÜNDEM 22.10.2020 - 09:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1351+ kez okundu.
 

İyiler sahada milletle buluşuyor.

 İyi Parti Adana İli İs Dünyası Başkanlığı  iş insanı İsmail Acı'ya ziyarete bulundu. Toplantıya İş dünyası başkanı Mustafa Kökenler, Seyhan Bld. Meclis Üyesi Sultan Zeynep Erciyes,İş Dünyası Başkan Yardımcıları Meltem Atay, Sezi Özçakmak, ve Sinem Özgen katıldı.  Mustafa Kökenler yaptığı açıklamada,İyi Parti Adana İli İs Dünyası Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi Adana ekonomisinin yapı taşlarından olan  Türkiye'nin ilk çok katlı hırdavat marketini faliyete geçiren Acısan Makina kurucusu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı , iş insanı İsmail Acı'ya gerçekleştirdik. . Ekonomiye ve iş dünyasınin sıcak gündemine ilişkin istişarelerde bulunduk.Her iş kolunun ekonomik yakınmalarını ve sektörel olarak sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdik.Acisan Makina kurucusu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı'ya misafirperverliği için teşekkür ederiz dedi.

 İyi Parti Adana İli İs Dünyası Başkanlığı  iş insanı İsmail Acı'ya ziyarete bulundu.

Toplantıya İş dünyası başkanı Mustafa Kökenler, Seyhan Bld. Meclis Üyesi Sultan Zeynep Erciyes,İş Dünyası Başkan Yardımcıları Meltem Atay, Sezi Özçakmak, ve Sinem Özgen katıldı.

 Mustafa Kökenler yaptığı açıklamada,İyi Parti Adana İli İs Dünyası Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi Adana ekonomisinin yapı taşlarından olan  Türkiye'nin ilk çok katlı hırdavat marketini faliyete geçiren Acısan Makina kurucusu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı , iş insanı İsmail Acı'ya gerçekleştirdik.

.

Ekonomiye ve iş dünyasınin sıcak gündemine ilişkin istişarelerde bulunduk.Her iş kolunun ekonomik yakınmalarını ve sektörel olarak sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdik.Acisan Makina kurucusu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı'ya misafirperverliği için teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.