Türkeş, AGSDY'i Ziyaret Etti

GÜNDEM 25.03.2024 - 14:51, Güncelleme: 25.03.2024 - 23:02 567+ kez okundu.
 

Türkeş, AGSDY'i Ziyaret Etti

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel basının yaşaması için desteğini esirgemeyeceğini ve birlikte daha iyi bir Adana inşaa edeceğimize olan inancım tamdır.'' dedi.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız, Seyhan İlçe Başkanı Ercan Atalay Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Boz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri de ziyarette hazır bulundu.  Ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel basının yaşaması için desteğini esirgemeyeceğini ve '''Birlikte daha iyi bir Adana inşaa edeceğimize olan inancım tamdır'' diyen Türkeş; ‘Ayakta durmakta, gazetesini yaşatmakta güçlük çeken vatanı, milleti için çalışan didinen gerçek ve tarafsız haber yapan herkese kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır ve yerel basına ‘Medya Center’ yaparak cüzii bir bedelle ofis tahsisleri yapacağız’. Dedi. ‘Bir sloganımız var. ‘Adana’nın Hakkı daha fazlası’ diyen Türkeş konuşmasına şöyle devam etti;''Bunu gerçekten ve kalpten söylüyoruz. Adana artık kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan, ahbap, çavuş ilişkileri ile değil, şeffaf, samimi ve hesap verilebilir bir belediye olacak. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrin gelişimi için istişare edeceğiz sen ben değil biz olmalı, çoğulcu, katılımcı bir belediye ve ulaşılabilir bir başkanınız olacak size söz veriyorum. dedi. Adana’nın Karalar bağlamasına gönlüm razı değil. İnşallah 1 Nisan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş binadan balkon konuşması bize nasip olacak, Adana aydınlık geleceğe kavuşacak’ dedi.    
İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel basının yaşaması için desteğini esirgemeyeceğini ve birlikte daha iyi bir Adana inşaa edeceğimize olan inancım tamdır.'' dedi.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız, Seyhan İlçe Başkanı Ercan Atalay Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanlığını ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Boz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri de ziyarette hazır bulundu. 

Ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel basının yaşaması için desteğini esirgemeyeceğini ve '''Birlikte daha iyi bir Adana inşaa edeceğimize olan inancım tamdır'' diyen Türkeş; ‘Ayakta durmakta, gazetesini yaşatmakta güçlük çeken vatanı, milleti için çalışan didinen gerçek ve tarafsız haber yapan herkese kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır ve yerel basına ‘Medya Center’ yaparak cüzii bir bedelle ofis tahsisleri yapacağız’. Dedi.

‘Bir sloganımız var. ‘Adana’nın Hakkı daha fazlası’ diyen Türkeş konuşmasına şöyle devam etti;''Bunu gerçekten ve kalpten söylüyoruz. Adana artık kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan, ahbap, çavuş ilişkileri ile değil, şeffaf, samimi ve hesap verilebilir bir belediye olacak. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrin gelişimi için istişare edeceğiz sen ben değil biz olmalı, çoğulcu, katılımcı bir belediye ve ulaşılabilir bir başkanınız olacak size söz veriyorum. dedi. Adana’nın Karalar bağlamasına gönlüm razı değil. İnşallah 1 Nisan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Taş binadan balkon konuşması bize nasip olacak, Adana aydınlık geleceğe kavuşacak’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.