Giderek büyüyen orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.06.2024 - 10:18, Güncelleme: 28.06.2024 - 16:45 375 kez okundu.
 

Giderek büyüyen orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gerger ilçesinde dağlık alanda çıkan yangına, ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Saraycık köyü kırsalındaki dağlık alanda gece geç saatlerde yangın çıktı. Sebebi bilinmeyen ve kısa sürede yayılan yangını görenler, durumu 112'ye bildirdi. İhbarla bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmalarına, Diyarbakır ve Hatay'dan gelen 3 helikopter de havadan destek verdi. Bölge halkının da destek verdiği ekiplerin, yangını önemli ölçüde kontrol altına aldığı belirtildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Adıyaman'ın Gerger ilçesinde, sarp ve kayalık alanların olduğu 300 dönümlük alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gerger ilçesinde dağlık alanda çıkan yangına, ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Saraycık köyü kırsalındaki dağlık alanda gece geç saatlerde yangın çıktı. Sebebi bilinmeyen ve kısa sürede yayılan yangını görenler, durumu 112'ye bildirdi. İhbarla bölgeye sevk edilen ekiplerin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmalarına, Diyarbakır ve Hatay'dan gelen 3 helikopter de havadan destek verdi. Bölge halkının da destek verdiği ekiplerin, yangını önemli ölçüde kontrol altına aldığı belirtildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Adıyaman'ın Gerger ilçesinde, sarp ve kayalık alanların olduğu 300 dönümlük alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.