NESİNE, TÜRK FUTBOLUNA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

SPOR 28.09.2024 - 09:14, Güncelleme: 28.09.2024 - 09:14 827 kez okundu.
 

NESİNE, TÜRK FUTBOLUNA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

TRENDYOL SÜPER LİG, TFF 2. LİG VE TFF 3. LİG'İN YENİ SPONSORU NESİNE OLDU

   Türkiye’nin lider şans oyunları markası Nesine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı yeni sponsorluk anlaşmasıyla Türk futboluna desteğini genişletiyor. 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci sezonunun resmi sponsoru olan Nesine, ayrıca TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in de isim sponsoru oldu.   Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye'nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine güçlerini birleştirerek önemli bir iş birliğine imza attı. Bu anlaşma çerçevesinde Nesine, 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci sezonunun resmi sponsoru olurken, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in de isim sponsoru oldu. Türk futboluna katkı sunacak bu sponsorluk hem Nesine'nin marka gücünü pekiştiriyor hem de sporun gelişimine verdiği desteği gösteriyor.  
TRENDYOL SÜPER LİG, TFF 2. LİG VE TFF 3. LİG'İN YENİ SPONSORU NESİNE OLDU

 

 Türkiye’nin lider şans oyunları markası Nesine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı yeni sponsorluk anlaşmasıyla Türk futboluna desteğini genişletiyor. 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci sezonunun resmi sponsoru olan Nesine, ayrıca TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in de isim sponsoru oldu.

 

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye'nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine güçlerini birleştirerek önemli bir iş birliğine imza attı. Bu anlaşma çerçevesinde Nesine, 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci sezonunun resmi sponsoru olurken, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in de isim sponsoru oldu. Türk futboluna katkı sunacak bu sponsorluk hem Nesine'nin marka gücünü pekiştiriyor hem de sporun gelişimine verdiği desteği gösteriyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.