Arçelik, iF Design 2024'te 9 Ödül Kazandı

DÜNYA 25.03.2024 - 19:39, Güncelleme: 25.03.2024 - 19:39 614+ kez okundu.
 

Arçelik, iF Design 2024'te 9 Ödül Kazandı

Arçelik tasarımları, dünya çapında saygın tasarım ödülü iF Design Award 2024'te 9 ödülle takdir topladı.

  Yenilikçi tasarım anlayışını teknolojiyle bir araya getiren Arçelik, dünyanın en önemli ve prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen iF Design Award 2024'ten başarıyla döndü. 5 adet ürün kategorisi ile 4 adet UI/UX kategorisinde olmak üzere toplamda 9 ödülün sahibi oldu. Arçelik'in 9 ödülü, 132 uluslararası tasarım uzmanı tarafından 72 ülkeden gelen 10,800 başvuru arasından seçilerek önemli bir başarı elde etti. Arçelik’in inovatif ve teknik yetkinliği, Beko CaffeExperto CE 3000 ve CE 4500 kahve makineleri, Beko Deep Black bPro700 ve bPro500 ankastre fırın serileri, Grundig Midnight Black GR7700 ankastre fırın serisi ve UI/UX tasarımı, Arçelik AGV ailesi, Impression çamaşır makinesi UI tasarımı, RemotEasy UI/UX tasarımı, Corensis Velox hızlı tanı kitleri UI/UX tasarımı ile ödüle layık görüldü. Bu yılın iF Design Award töreni, 29 Nisan 2024 Pazartesi günü Berlin'deki Friedrichsstadt-Palast'ta gerçekleştirilecek. 1953 yılında Almanya’da kurulan iF Design Award, dünyanın en eski ve bağımsız tasarım organizasyonu olarak biliniyor. Her yıl dünya genelinden binlerce tasarımcı, mimar ve şirket, tasarımlarını bağımsız tasarım uzmanları tarafından değerlendirilmek üzere sunuyor. Değerlendirme süreci Fikir, Form, İşlev, Farklılaşma ve Etki kriterleri doğrultusunda titizlikle yönetiliyor.
Arçelik tasarımları, dünya çapında saygın tasarım ödülü iF Design Award 2024'te 9 ödülle takdir topladı.

 

Yenilikçi tasarım anlayışını teknolojiyle bir araya getiren Arçelik, dünyanın en önemli ve prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen iF Design Award 2024'ten başarıyla döndü. 5 adet ürün kategorisi ile 4 adet UI/UX kategorisinde olmak üzere toplamda 9 ödülün sahibi oldu.

Arçelik'in 9 ödülü, 132 uluslararası tasarım uzmanı tarafından 72 ülkeden gelen 10,800 başvuru arasından seçilerek önemli bir başarı elde etti. Arçelik’in inovatif ve teknik yetkinliği, Beko CaffeExperto CE 3000 ve CE 4500 kahve makineleri, Beko Deep Black bPro700 ve bPro500 ankastre fırın serileri, Grundig Midnight Black GR7700 ankastre fırın serisi ve UI/UX tasarımı, Arçelik AGV ailesi, Impression çamaşır makinesi UI tasarımı, RemotEasy UI/UX tasarımı, Corensis Velox hızlı tanı kitleri UI/UX tasarımı ile ödüle layık görüldü. Bu yılın iF Design Award töreni, 29 Nisan 2024 Pazartesi günü Berlin'deki Friedrichsstadt-Palast'ta gerçekleştirilecek.

1953 yılında Almanya’da kurulan iF Design Award, dünyanın en eski ve bağımsız tasarım organizasyonu olarak biliniyor. Her yıl dünya genelinden binlerce tasarımcı, mimar ve şirket, tasarımlarını bağımsız tasarım uzmanları tarafından değerlendirilmek üzere sunuyor. Değerlendirme süreci Fikir, Form, İşlev, Farklılaşma ve Etki kriterleri doğrultusunda titizlikle yönetiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.