LEGRAND YENİ KABLOLU ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONUNU TANITTI

TEKNOLOJİ 01.04.2024 - 09:25, Güncelleme: 01.04.2024 - 09:25 679+ kez okundu.
 

LEGRAND YENİ KABLOLU ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONUNU TANITTI

LEGRAND TÜRKİYE GRUBU, YENİ KABLOLU ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONUNU TANITTI

    Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand Türkiye Grubu, plastik ve metal istasyon opsiyonlarıyla geniş ürün seçeneği sunduğu elektrikli araç şarj istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Legrand Türkiye Grubu, IP 54 ve IK 10 korumalarına sahip, 7,4kW’dan 22kW’a kadar güç seçeneği sağladığı kablolu elektrikli araç şarj istasyonuyla konut ve küçük işletmeler için kullanıcı dostu bir şarj ünitesi sunuyor. Türkiye’de elektrikli araç şarj istasyonlarının 2030 yılına kadar toplamda 200 bin adet olacağı öngörüsünde bulunan Legrand Türkiye Grubu CMO’su Gül Sevinç Selçuk, “Biz de tüketicilerin elektrikli araç şarj istasyonu ihtiyaçlarının karşılanması için ürünlerimizi geliştiriyoruz.” açıklamalarında bulunuyor.   Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand Türkiye Grubu, kullanıcı dostu ve kolay kullanım avantajı sağladığı kablolu elektrikli araç şarj istasyonunu tanıttı. AC tipte metal ve 7,4kW'dan 22kW'a kadar güç seçeneği sunan elektrikli araç şarj istasyonu, dahili Bluetooth bağlantısı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen haberleşme kitiyle lokal veya uzaktan kolaylıkla kontrol edebilme imkanı sağlıyor. IP 54 ve IK 10 koruma sınıflarına sahip yeni kablolu elektrikli araç şarj istasyonu, 5 metrelik dahili kablosuyla kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Zemine montaj kitiyle kolay bir şekilde kurulumu yapılabilen elektrikli araç şarj istasyonunun 6mA dahili DC kaçak akım koruma standardı bulunuyor. Yetkisiz kişilerin kullanımını engellemek için isteğe bağlı olarak ayrıca takılabilen RFID okuyucu sayesinde istasyonların kartlı kontrolü sağlanabiliyor.  
LEGRAND TÜRKİYE GRUBU, YENİ KABLOLU ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONUNU TANITTI

 

 

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand Türkiye Grubu, plastik ve metal istasyon opsiyonlarıyla geniş ürün seçeneği sunduğu elektrikli araç şarj istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Legrand Türkiye Grubu, IP 54 ve IK 10 korumalarına sahip, 7,4kW’dan 22kW’a kadar güç seçeneği sağladığı kablolu elektrikli araç şarj istasyonuyla konut ve küçük işletmeler için kullanıcı dostu bir şarj ünitesi sunuyor. Türkiye’de elektrikli araç şarj istasyonlarının 2030 yılına kadar toplamda 200 bin adet olacağı öngörüsünde bulunan Legrand Türkiye Grubu CMO’su Gül Sevinç Selçuk, “Biz de tüketicilerin elektrikli araç şarj istasyonu ihtiyaçlarının karşılanması için ürünlerimizi geliştiriyoruz.” açıklamalarında bulunuyor.

 

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand Türkiye Grubu, kullanıcı dostu ve kolay kullanım avantajı sağladığı kablolu elektrikli araç şarj istasyonunu tanıttı. AC tipte metal ve 7,4kW'dan 22kW'a kadar güç seçeneği sunan elektrikli araç şarj istasyonu, dahili Bluetooth bağlantısı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen haberleşme kitiyle lokal veya uzaktan kolaylıkla kontrol edebilme imkanı sağlıyor. IP 54 ve IK 10 koruma sınıflarına sahip yeni kablolu elektrikli araç şarj istasyonu, 5 metrelik dahili kablosuyla kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Zemine montaj kitiyle kolay bir şekilde kurulumu yapılabilen elektrikli araç şarj istasyonunun 6mA dahili DC kaçak akım koruma standardı bulunuyor. Yetkisiz kişilerin kullanımını engellemek için isteğe bağlı olarak ayrıca takılabilen RFID okuyucu sayesinde istasyonların kartlı kontrolü sağlanabiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.