Safiye Uruk'tan İmza gününe davet

KÜLTÜR 22.02.2024 - 19:50, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:50 841+ kez okundu.
 

Safiye Uruk'tan İmza gününe davet

Safiye Uruk ,edebiyatımız serisi kapsamında yeni bir kitap daha yayınladı. Karahan Kitabevi aracılığıyla çıkan son kitap ise “Döngü” başlığını taşıyor.

  Safiye Uruk ,edebiyatımız  kapsamında yeni bir kitap daha yayınladı.  Yazar Uruk yaptığı açıklamada; Karahan Kitabevi aracılığıyla “Döngü” adını verdiğim, konusunun bir kısmını gerçek hayattan esinlenerek kurguladığım bir romanımız daha oldu. 14  yaşında başlayan yazarlık hayatımda,ilk kitabımı 14 yaşındayken kaleme almıştım. Daha küçücükmüşsün, abartma diyenler olabilir elbette ancak bazen çocuk yaşta da büyüyebiliyor insan… Bundan dolayı o ilk göz ağrısı kitabın adı, yaşa gönderme niteliğindeydi. ‘‘!4 yaşım gözyaşım’’ ‘’Fluu’’, ‘’My Fourteen Years My Tears’’ çalışmasından sonra şimdi de  Karahan Kitabevi aracılığıyla konusunun bir kısmını gerçek hayattan esinlenerek kurguladığım bir romanımız daha oldu.  ‘’Döngü’’, “ kitabını yayınladık ve okurlarımıza sunuyoruz”  Şimdi sizlere yeni doğmuş Döngü’mden bahsedeceğim… Döngü, belirtmeye çalıştığım gibi gerçek hayat yansımaları olan bir kitap. Kitap yazmaya başlarken konular nasıl olacak, kişiler kimler olsun ya da olaylar belli sırada birbirini izlesin gibi bir planla yazamadığım için, yani kitapta neler olacağını ben de yazarken öğrendiğim için ortaya çıkan son hali beni dahi kahramanlardan ayrıldığıma üzüyorsa, siz de bu kitaba bir şans verin derim… Elbette hayatın içinden, kendinizden ya da çevrenizden bir şeyler bulabileceğiniz bir üslup ve akışla da karşılaşabileceğinizi ilk benden duymuş olun! Bu noktada tüm kitapsever değerli okurlarımı; 2 Mart Cumartesi günü, Karahan Kitabevi’ne (İnönü Parkı Yanı) imza günümüze davet etmek istiyorum. Varlığınızla onur vereceğinizi de belirtmekten gurur duyarım. Hadi o zaman dostlar, imzamız var buyurun bu tatlı heyecanı hep birlikte yaşayalım…
Safiye Uruk ,edebiyatımız serisi kapsamında yeni bir kitap daha yayınladı. Karahan Kitabevi aracılığıyla çıkan son kitap ise “Döngü” başlığını taşıyor.

 

Safiye Uruk ,edebiyatımız  kapsamında yeni bir kitap daha yayınladı. 

Yazar Uruk yaptığı açıklamada;

Karahan Kitabevi aracılığıyla “Döngü” adını verdiğim, konusunun bir kısmını gerçek hayattan esinlenerek kurguladığım bir romanımız daha oldu.

14  yaşında başlayan yazarlık hayatımda,ilk kitabımı 14 yaşındayken kaleme almıştım. Daha küçücükmüşsün, abartma diyenler olabilir elbette ancak bazen çocuk yaşta da büyüyebiliyor insan… Bundan dolayı o ilk göz ağrısı kitabın adı, yaşa gönderme niteliğindeydi.

‘‘!4 yaşım gözyaşım’’ ‘’Fluu’’, ‘’My Fourteen Years My Tears’’ çalışmasından sonra şimdi de  Karahan Kitabevi aracılığıyla konusunun bir kısmını gerçek hayattan esinlenerek kurguladığım bir romanımız daha oldu.  ‘’Döngü’’, “ kitabını yayınladık ve okurlarımıza sunuyoruz” 

Şimdi sizlere yeni doğmuş Döngü’mden bahsedeceğim…

Döngü, belirtmeye çalıştığım gibi gerçek hayat yansımaları olan bir kitap. Kitap yazmaya başlarken konular nasıl olacak, kişiler kimler olsun ya da olaylar belli sırada birbirini izlesin gibi bir planla yazamadığım için, yani kitapta neler olacağını ben de yazarken öğrendiğim için ortaya çıkan son hali beni dahi kahramanlardan ayrıldığıma üzüyorsa, siz de bu kitaba bir şans verin derim…

Elbette hayatın içinden, kendinizden ya da çevrenizden bir şeyler bulabileceğiniz bir üslup ve akışla da karşılaşabileceğinizi ilk benden duymuş olun!

Bu noktada tüm kitapsever değerli okurlarımı; 2 Mart Cumartesi günü, Karahan Kitabevi’ne (İnönü Parkı Yanı) imza günümüze davet etmek istiyorum. Varlığınızla onur vereceğinizi de belirtmekten gurur duyarım. Hadi o zaman dostlar, imzamız var buyurun bu tatlı heyecanı hep birlikte yaşayalım…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.